Het totaalpakket is er speciaal voor mensen die hun uitvaart en hun nalatenschap goed willen regelen. De Uitvaartregisseur werkt hiervoor samen met een professional organizer, notaris en verzekeraar, zodat u alles in één keer heeft geregeld.

Het idee is ontstaan vanuit de praktijk. Wij zagen hoe een alleenstaande vrouw werd begraven zonder dat de familie wist wat haar wensen waren en wie er voor de begrafenis uitgenodigd zou moeten worden. Ook was onbekend hoe de verkoop van haar huis geregeld moest worden, wat ze wilde doen met haar verzameling boeken, welke abonnementen opgezegd moesten worden en welke digitale gegevens stopgezet. En hoe daar bij te komen? Het gaf veel onzekerheid en geregel achteraf voor de familie.

De Uitvaartregisseur biedt een Uitvaart- & Nalatenschapsdossier waarin alle wensen en praktische gegevens die nodig zijn voor de uitvaart, nalatenschap en (digitale) opzeggingen, zijn opgenomen.

Het unieke van dit Totaalpakket Uitvaart & Nalatenschap is dat alle kosten voor de uitvaart en de boedelafhandeling zijn meeverzekerd.

Totaalpakket