Uitvaartatelier

Wilt u in alle rust praten over gedenkobjecten (grafbedekking, urnen en sieraden) of wilt u een voorgesprek over de uitvaart? Neem dan contact op met Detry Hekman: 06 430 306 96 of 050 230 77 00/0591 20 12 71 of maak gebruik van het contactformulier op deze website.

Rouwbloemwerk van Bloemen Natuurlijk en Inge Mulder van Flowers & Living

Voor zowel Bianca Venema van Bloemen Natuurlijk als voor Inge Mulder van Flowers & Living geldt dat zij als een kunstenaar met bloemen werken. In een persoonlijk gesprek met nabestaanden komen zij tot de keuze van de gewenste bloemen en materialen. Desgevraagd worden bloemen uit eigen tuin gebruikt in het rouwboeket.

www.bloemen-natuurlijk.nl  of   www.flowersandliving.nl

Pottenbakkerij De Kneedbare Steen

Voor bijzondere urnen of voor een eigen ontwerp kan ik De Kneedbare Steen aanbevelen. U kunt Jorien van Heuvel in haar atelier bezoeken.

www.kneedbaresteen.nl

Troost & Meer

Troost & Meer is de plek die Alberta Kuil heeft gecreĆ«erd in de gemeenschapsruimte van de voormalige Rabbinaatswoning te Winschoten. Elke woensdag t/m vrijdag is zij aanwezig voor informatie en advies. Ook kunt u binnenlopen om rond te snuffelen tussen de leuke spulletjes, boeken kaarten en nog veel meer.

www.troostenmeer.nu